pag2 poza1

Cu peste 46 de ani de experiență în domeniul său de activitate, S.C. ROTEC S.R.L. a fost înființată în 1971, ca societate cu capital de stat, cu scopul de a produce echipament tehnologic pentru industria chimică, industria petrochimică, industria metalurgică și industria cimentului.

În perioada 1971 – 1989 compania noastră a devenit principalul furnizor pentru industria petrochimică pe piața României, Bulgariei și Serbiei, cât și un furnizor important pentru producătorii de oțel precum: Sidex Galați, Hunedoara Steel Profile, Stomana Bulgaria, Huta Katowice Poland, Huta Batory Poland și Krivoi Rog Ukraine, etc.

Din anul 1989 până în 2001, compania noastră a funcționat ca societate pe acțiuni deținută de guvernul român. Datorită competențelor angajaților săi și a echipamentelor tehnice, a reușit să se mențină pe piața într-o perioadă economică foarte dură datorată ruperii relațiilor cu țările comuniste. De asemenea, societatea a reușit să mențină și chiar să îmbunătățească dotarea tehnică, lucru care a contribuit la alinierea standardului de calitate a produselor la cerințele europene.

În noiembrie 2001 compania a fost privatizată.

Fiind lider în execuția de echipamente tehnologice în această zonă din Europa, ROTEC se află într-o dezvoltare continuă astfel încât să crească nivelul de calitate şi diversitate a produselor, precum şi în căutare de oportunități noi în dezvoltarea relațiilor de lungă durată cu clienți de mare calibru. În acest sens, se lucrează împreună cu clienții tradiționali și se întreprind demersuri continue pentru găsirea altora noi, astfel încât să se execute echipamente complete, la cheie, în zone ale lumii în care au existat contacte minime, cum ar fi: Africa, Asia, America de Sud.

Misiune

Ca un producător de frunte de echipamente tehnologice în această zonă a Europei, ROTEC este într-o urmărire continuă a creșterii nivelului de calitate și diversitatea gamei sale de produse, precum și în căutare de oportunități de a forma relații de lungă durată cu clienții de mare calibru.

Obiective

  • Să ne facem clienții, angajații și investitorii să aiba succes.

  • Să simplificăm viața clienților noștri.

  • Să aducem o contribuție pozitivă în cadrul comunității locale.

Experienta

Experienta - peste 46 ani
Suprafata totala - 161 992 mp
Suprafata construita - 86 919 mp
Industria Chimica si Petrochimica

Recipienti sub presiune, cuptoare, rezervoare, decantoare, schimbatoare de caldura, tubulatura si sisteme de conducte cu diametrul mare, electrofiltre, filtre cu saci, constructii metalice, coturi, capace, reductii – detalii

Industria Cimentului

Fabrici de ciment: buncare, conducte, jgheaburi, turn conditionare, cicloane, corp moara, filtre cu saci, carcase schimbatoare de caldura, transportoare cu cupe, masina de executat halde, etc.; statii de betoane, electrofiltre – detalii

Industria Metalurgica si Siderurgica

PENTRU LAMINOARE DE PROFILE, TABLE, BENZI, TEVI: cai cu role; paturi de alimentare, transfer, racire si evacuare table; paturi de alimentare-evacuare tevi; masini de tras, îndreptat, probat tevi – detalii

Compensatori

detalii

Fitinguri

detalii

Industria Reciclatoare si a Energiei Regenerabile

Cazane de abur, cazane de apa calda, boilere, carcase pentru motoare electrice mari – detalii

Portofoliu Clienți

1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Paul Wurth
Metso
Morgard
Siemens
TLT